Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

02. 11. 2015

GRUNDFOS extinde gama ALPHA2

GRUNDFOS extinde gama ALPHA2

 

Compania GRUNDFOS anunţă startul vânzărilor noilor modele de pompe ALPHA2. Gama de pompe de circulaţie ALPHA2 pentru sisteme de încălzire a fost extinsă cu noi produse, capabile să atingă o înălţime de pompare de 8 metri. În plus faţă de versiunea standard, la comandă sunt disponibile şi pompe cu carcasă din oţel inoxidabil, ce pot fi folosite în sistemele de recirculare a apei calde menajere.

Datorită apariţiei unor noi dimensiuni ALPHA2, s-a extins domeniul de aplicare al echipamentelor de circulaţie GRUNDFOS. Astfel, pompele ALPHA2 ce pot avea o înălţime de pompare de până la 8 metri, pot fi cu uşurinţă folosite la încălzirea caselor particulare mari cu suprafeţe de peste 180 m2, sau la încălzirea unor clădiri comerciale mai mici.

Noile modele posedă aceleaşi avantaje unice ca şi celelalte produse din gamă. În primul rând, aceste pompe se caracterizează prin eficienţă energetică ridicată. Legislaţia Uniunii Europene cere ca din anul 2015 toate pompele de circulaţie să aibă un Index de Eficienţă Energetică (EEI) de sub 0.23. Or, noile modele ALPHA2 au un EEI ≤ 0.18, cu 0.05 mai puţin decît normele în vigoare. Acest lucru face ca noile pompe ALPHA2 să aibă un consum energetic de cîteva ori mai mic decât al produselor rivale analoage.

De asemenea, noile pompe, ca şi celelalte din gamă, sunt echipate cu funcţia AUTOADAPT. Datorită acestei funcţii, după instalare, pompa analizează automat sistemul de încălzire, găsind punctul de operare optim pentru funcţionare, şi ajustându-şi mereu funcţionarea la necesităţile în schimbare ale sistemului. În plus, prin activarea funcţiei "Regimul de noapte", pompa ALPHA2 va utiliza pe timp de noapte un algoritm de funcţionare economică, ce va asigura un consum minim de energie.

Gama de pompe de circulaţie ALPHA2 a fost extinsă cu următoarele modele:

  • ALPHA2 25-80 130
  • ALPHA2 25-80 180
  • ALPHA2 32-80 180

Toate modelele, cu excepţia la prima, sunt disponibile cu carcasă din oţel inoxidabil, special pentru sistemele de apă caldă menajeră. În varianta standard, toate pompele ALPHA2 funcţionează pentru temperaturi ale mediului lichid pompat de la + 20 ° C până la + 110 ° C.

Pe piaţa din Republica Moldova, compania "Piroterm-Service" SRL reprezintă importatorul şi distribuitorul oficial GRUNDFOS.footer button