Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Moreeff

Moreeff
     
Doriți să  instalați un sistem energo-eficient pentru casa Dvs. și să vă reduceți consumul de energie? Aveți nevoie de  finanțare?
Acum puteți beneficia de un credit și primi prin intermediul programului MoREEFF (http://moreeff.info/granturi/about-grants-ro/subvenții de pînă la 6000 € (de la 20%  la 35% din suma totală a proiectului) la sistemele noastre de încălzire și climatizare.
Pentru mai multe detalii, adresați-vă la specialiștii noștri la nr. de telefon (022) 21 20 21, și ei vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție tehnică și financiară, potrivită pentru Dvs. și casa Dvs.
 
Ce este important să cunoașteți cînd alegeți un sistem energo-eficient de încălzire sau climatizare?
Fiecare din noi interpretează în felul său noțiunea de ,,condiții avantajoase”. Pentru noi, fiecare client contează, indiferent de ce este prioritar pentru el: timpul, resursele sau calitatea  și siguranța produselor achiziționate. Din acest motiv, în loc să căutăm ,,calea cea mai ușoară”, noi căutăm soluția de care aveți nevoie, oricît de complexă ar fi ea.
 
NB! Prețul este compus din diferite elemente ce constituie în sumă VALOAREA PRODUSULUI. Fiți atenți! Nu aspirați la cele mai mari reduceri. Există alte alternative rezonabile pentru a obține o calitate înaltă la un preț accesibil, cum ar fi programul MoREEFF.
 
Unde poți cumpăra sisteme energo-eficiente de încălzire sau climatizare?
Pentru siguranța și confortul Dvs., apelați la companii care asigură întreg procesul: proiectare, livrare, montare, service și care au deja o activitate de cel puțin 5-10 ani pe piață și au făcut față  garanțiilor oferite. 
În acest caz veți putea obține rezultatul așteptat: produse de calitate, lucrări la cel mai bun nivel și același interlocutor pentru toate întrebările legate de service și de garanție.
Piroterm-Service se bucură de 13 ani de activitate pe piața moldovei cu o rețea de distribuție de circa 100 distribuitori pe întreg teritoriul R. Moldova, oferind o garanție de 2-7 ani la toate gamele de produse.
 
NB! Compania Piroterm-Service este importator oficial al celor mai importante branduri europene  (tehnologii de încălzire și climatizare): VIESSMANN, GRUNDFOS, BBC, THERMOR, ATLANTIC, ROUND, SESTA ș.a.
   
Cînd e mai bine să cumperi sisteme energo-eficiente de încălzire sau climatizare? 
Gîndiți-vă la confortul Dvs. din timp, aceasta este cea mai bună modalitate de a reduce semnificativ investițiile și de a vă păstra liniștea.
 
NB! CONFORTUL ESTE REZOLVAREA PROBLEMEI ÎNAINTE DE APARIȚIA ACESTEIA!
 
Vă așteptăm în oficiul nostru str. București 75, or. Chișinău, 
tel:(022) 21 20 21
PIROTERM-SERVICE S.R.L
Sisteme de Încălzire, Climatizare, Alimentare cu Apă la CHEIE!
 

footer button