Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Sistemel de ridicare a presiunii CMBE TWIN

Sistemel de ridicare a presiunii CMBE TWIN

GRUNDFOS a lansat vânzarea sistemelor de ridicare a presiunii GRUNDFOS CMBE TWIN, destinata pentru blocuri de locuit și sisteme de irigare.

CMBE TWIN este alcătuit din două pompe controlate electronic instalate pe un singur cadru cu un sistem software de control de ultima performanta. Această construcție permite pompelor să mențină o presiune constantă, funcționând în regim de rezerva sau in regim de cascadă.

Spre deosebire de sistemele clasice de ridicare a presiunii unde exista numai exista o singură pompă principală. În CMBE TWIN, fiecare pompă are un senzor de presiune. Aceasta înseamnă că oricare dintre ele poate, în orice moment, să-și asume rolul principalului. Programul de funcționare a pompei este determinat automat de sistem. Astfel funcția Multi-Master și senzorul de presiune pentru fiecare pompă oferă acelasi numar de ore de functionare si o durata indelungata de viata a sistemului.

Pe linga sistemul Multi-Master fiecare pompă are instalat supape de sens și rezervoare cu diafragmă de 2 litri.

CMBE TWIN poate fi controlat atât din partea frontală a pompelor cât și de la distanță prin aplicația Grundfos GO Remote.

Avantajul semnificativ al instalării CMBE TWIN pentru uz profesional este capacitatea de a interacționa cu sistemele de automatizare a cladirilor prin orice protocol de comunicație. Acest lucru este posibil datorita modulelor de comunicare CIM care acceptă protocolul necesar.

CMBE TWIN sunt produse în Ungaria și Germania. Astfel echipamentul fiind deja disponibil pentru comandă.

 


footer button