Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Atentie!

Atentie!

Piața Moldovenească a pompelor în ultima perioada e inundată cu mărfuri de contrabandă contrafacute, inclusiv și pompele Grundfos. Astăzi în magazinele din țară putem găsi pompe Grundfos la prețuri de cîteva ori mai mici decît cele ale dilerilor oficiali. Se mai întîlnesc denumiri asemănătoare de genul: Grunfos, Grundfoss s.a. Necătînd la acest lucru, vînzătorii ne asigură ca marfa lor este originală, iar diferența de preț este datorată faptului că asamblarea se efectuează în China. Vă recomandăm să nu dați crezare la astfel de informații. 
Marfa originală Grundfos este produsă în Danemarca, Germania, Franța, Marea Britanie, Italia, Mexic, Serbia, Ungaria și Russia. Doar o singură serie – pompele de ridicare a presiunii UPA se produc în China. Dacă  aveți suspiciuni cu privire la originalitatea pompei Grundfos, pe care doriti să o achizitionati,cereți de la cumpărător certificatul de distribuitor oficial Grundfos și fiți atenți să vi se elibereze și certificatul de garanție al companiei Grundfos, completat corespunzător. Cumpărînd un fals chinez, Dvs. primiți un produs de proastă calitate și fără garanție, ceea ce înseamnă că în cîteva luni vă așteaptă cheltuieli semnificative pentru reparații sau chiar procurarea unei noi pompe. Economisiți timpul și banii Dvs. cumpărînd produse originale!
Piroterm-Service este importator  oficial pompe Grundfos. Făcînd alegerea corectă aveți acces la siguranță înaltă, construcție simplă, cost redus, universalitate. Pentru sfaturi personalizate în vederea alegerii optimale a unei pompe, apelați inginerii noștri la 022 21-20-21.

Specialistul recomandă!

La alegerea unei pompe, trebuie să țineți cont de următorii factori:
1.Caracteristicile lichidului:
    •    Densitatea,
    •    Presiunea vaporilor saturați (temperatura de fierbere),
    •    Temperatura,
    •    Viscozitatea;
2.Volumul lichidului ce trebuie pompat (debit);
3.Adîncimea de pompare (diferența dintre nivelul pompei și punctul de colectare a lichidului);
4.Înălțimea de refulare (diferența dintre nivelul pompei și cel mai înalt punct unde se pompează);
5.Pierderile de presiune la pompare (pierderi datorate forței de frecare);
6.Sursplusul de presiune finală;
7.Surplusul de presiune inițială;
Cunoscînd toate aceste elemente, atunci poate fi determinat regimul de lucrul și modelul optim al pompei.

 footer button