Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Facturile pentru încălzire vă dau dureri de cap? Alegeți o centrală termică pe combustibil solid.

Dacă aveți casă pe pămînt sau casă de vacanță și nu există rețea de gaze naturale și chiar dacă este rețeaua de gaze,  facturile vă deranjează? Acum e momentul să alegeți un tip de încălzire naturală, ecologică și economă – cazane pe combustibil solid.

Cazanele pe combustibil solid sunt cazanele care produc energie termică din arderea combustibilului solid (lemn, cărbune, brichete, peleți, tocătură lemnoasă, precum și resturi / deșeuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice). Cazanele pe combustibil solid sunt:

Cazane clasice (convenționale fără gazeificare)  VIADRUS - din fontă sau BOSCH - oțel. Cazanele sunt echipamente termice care pot funcționa cu o varietate de combustibili solizi cum ar fi cărbune, lemn, peleți, brichete, tocătură lemnoasă, precum și orice fel de resturi și deșeuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice sau cu arzătoar cu combustibil lichid.

Centralele cu funcţionare pe combustibil solid cu gazeificare VIESSMANN, BUDERUS duc la creşterea confortului utilizatorului în special datorită creşterii substanţiale a intervalului de timp dintre 2 încărcări ale cazanului. Datorită tehnologiei de gazeificare a lemnului se reduc emisiile poluante, lemnul arde complet, se obţine o valorificare sporită a combustibilului şi rezultă o cantitate redusă de cenuşă. În plus, centralele cu gazeificare sunt echipate cu un ventilator care asigură controlul arderii funcţie de necesarul de căldură din instalaţie. Cumulat, o centrală cu gazeificare are un randament cu 15-20% mai mare decât un cazan fără gazeificare ceea ce duce la economii importante de combustibil.footer button