Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Cum să suplimentez necesarul de apa caldă? Soluția: boilerele electrice.

Boilerele electrice sunt utile în orice casă.

În ultima perioadă se observă  o creștere a vânzărilor de boilere electrice, deoarece consumatorii simt insuficiență de apă caldă sau doresc să își suplimenteze necesarul de apă caldă de care au  nevoie. Avantajul lor este că poți avea apă caldă oricând doriți și oricât de mult doriți.

            Dacă sunteți conectați la sistemul centralizat de încălzire, veți putea utiliza boilerul la maxim, sau dacă beneficiați de o centrală termică puteți utiliza apa caldă chiar dacă cineva folosește în același timp apa.

            Boilerele electrice pot fi instalate ușor în baie sau bucătărie datorită dimensiunilor compacte pe care le are. Modul de funcționare este destul de simplu și practic, și folosește curentul electric pentru a genera apa caldă. Aveți posibilitatea să optați cât consum de energie electrică să folosească boilerul în dependență de cât de abundent doriți să fie fluxul de apă caldă.

            Vă punem la dispoziție gama noastră de boilere electrice:

Caracteristicile prin care se diferă boilerele noastre electrice de alte boilere este că sunt ușor de instalat și utilizat, economisiți, aveți apă caldă fără limite, vas din sticlă ceramică, tehnologie O’Pro ce pre-întâmpină apariția coroziei pe suprafața interioară a rezervorului.

Tehnologie Franceză.footer button