Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Pompa de circulație Grundfos Alpha 2 eficientă și cu un consum redus de energie.

Pompa de circulație Grundfos Alpha 2 eficientă și cu un consum redus de energie.

Sarcina

În sistemele de încălzire prin pardoseală  se instalează pompe cu 3 viteze și deseori proprietarii nu știu cum să-și configureze pompa, iar în rezultat se obțin cheltuieli foarte mari din cauza exploatării incorecte.
Proprietarul unei case private, Tudor din Moldova și-a instalat o sistemă de încălzire prin pardoseală. El susține că pompele ,,pur și simplu trebuie să funcționeze”.

Instalatorul Haiducov Serghei, explică faptul că: dacă o pompă cu 3 viteze funcționează 24 ore pe zi, 365 zile pe an la viteza a treia timp de 15 ani, atunci avem de-a face cu costuri inutile suplimentare. El mai adaugă că mulți oameni sunt surprinși să afle ce rol poate juca o pompă în viața cotidiană, ei pur și simplu nu se gîndesc la acest lucru.

Soluția

Pompa de circulație GRUNDFOS Alpha 2 este dotată cu funcția AUTOadapt, care monitorizează în permanență sistema unde este instalată pompa (sistema de încălzire prin pardoseală, sistemă cu o singură conductă sau cu două conducte) ca în rezultat să ofere cea mai bună configurare. În așa mod, funcționarea pompei este reglată în dependență de cerințele instalației, asigurînd un consum electric minim și un confort optimal.

Dacă în sistemă este instalată pompa ,,inteligentă” Alpha 2, instalatorul Haiducov Serghei poate calcula consumul de energie, apelînd la programul Grundfos WebCaps care este utilizat pentru alegerea utilajului.

Rezultat

Spre deosebire de alte pompe, Alpha 2 se instalează ușor, are un consum redus, performanță în instalație fără intervenții frecvente.

Datorită funcției inovatoare AUTOadapt, pompa poate economisi pînă la 85% energie electrică.

 footer button