Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Centrale termice pe combustibil gazos și în condensație.

V-ați săturat de frigul îndurat în perioadele reci ale anului?

Înlocuirea cazanului vechi cu unul nou sau modificarea instalației de termoficare din locuința Dvs.  vă dă mari dureri de cap ce să alegeți sau în dependență de ce.

Atunci cînd doriți să vă cumpărați o centrală termică, trebuie să știți care e varianta optimă pentru locuința Dvs. pe lemne sau pe gaz. Un factor important în alegerea unei centrale termice îl are tirajul acesteia. Există 3 tipuri: tiraj natural, tiraj forțat, tiraj forțat în condensație.

Centrale termice cu tiraj natural – elimină gazele în mod natural, pe coș, de aceea trebuie racordate la un coș de evacuare a gazelor arse, scos în exteriorul casei/clădirii respective. La modelele cu tiraj natural pentru efectuarea arderii ele folosesc aerul din încăperea în care sunt montate.

Specialistul recomandă! Centralele termice cu tiraj natural să fie montate într-o încăpere mare și cu deschidere la exterior permanentă.

Centrale termice cu tiraj forțat – au în dotare un kit tubular dublu ce asigură alimentarea cu aer proaspăt cît și eliminarea gazelor arse. Aerul necesar arderii este preluat din exteriorul încăperii în care este montată centrala, iar gazele produse prin ardere sunt evacuate forțat tot în exterior prin intermediul kitului.

Specialistul recomandă! Centralele termice cu tiraj forțat pot fi montate în încăperi mici, închise precum bucătăria, holul, balconul, debaraua.

Centrale termice cu tiraj forțat în condensație – principiul de funcționare este asemănător celor cu tiraj forțat, însă se diferă prin faptul că centrala termică cu tiraj forțat în condensație este echipată cu un recuperator de căldură ce este montat pe kitul de evacuare a gazelor arse, recuperatorul are rolul de a prelua o parte din energia emanată de gazele arse și o refolosește pentru încălzirea apei.

Specialistul recomandă! Centralele termice cu tiraj forțat în condensație este permisă amplasarea în orice locuință și datorită randamentului ridicat veți observa cum se reduce valoarea facturii pentru gaz.

Piroterm vă oferă o gamă larga de centrale termice pe cobustibil gazos cu tiraj forțat / natural și în condensație:footer button